WORKSHOPS

Ik geef cursussen aan jong en oud in pinhole fotografie, landschapsfotografie en een korte introductie cursus.
Ik kom naar uw school of uw bedrijf maar groepen kunnen ook mijn atelier bezoeken bij openluchtzwembad de Papiermolen in Groningen.

Ik begon met lesgeven in 2001 toen ik als gastdocent werd uitgenodigd door een basisschool om een workshop pinhole fotografie te geven. Het werken met kinderen en het doorgeven van kennis over deze bijzondere techniek vond ik geweldig leuk. Sinds dat moment heb ik op veel scholen in o.a. het basis,- en voortgezet onderwijs lesgegeven.

Een paar jaar later in 2004 begon ik met het geven van een basiscursus en een gevorderden cursus op mijn eigen atelier. Vorig jaar ben ik in plaats daarvan gestart met het geven van workshops landschapsfotografie en een korte introductie cursus van een dagdeel.

Sinds 2006 geef ik ook les aan eerste, en tweedejaars studenten aan de Fotoacademie, eerst in Groningen en sinds vorig jaar in Amsterdam.

Als u op de hoogte wilt blijven van actuele data dan kunt u zich inschrijven op mijn nieuwsbrief of neem gerust contact op.

Workshop pinhole photography

52

Workshop pinhole fotografie

BEDRIJVEN

Expositie Rabobank

PARTICULIEREN

Paterswoldsemeer met ijs en sneeuw